9 Mayıs 2013 Perşembe


GALAKTİK MERKEZLE AHENKLİ HALE GELMEK

Şimdi önemli bir evrensel olay olmaktadır. Kış gündönümü şimdi Galaktik Merkez ile bir kesişim noktasındadır. Bu noktanın tam yerleşimi hakkında şüphe vardır. Ben onu 06o40’ Yay ya da biraz Mula Nakshatra’sının ortasına yerleştirirdim. Kişinin kullandığı ayanamshaya göre bağlı olarak, bu kesişme ya şimdi ya da önümüzdeki birkaç on yılda olabilir. Benzer bir olay da Vedik insanlarla benzer pek çok uygulamayı paylaşmış bir kültürden, Maya’nın takvim hesaplamalarında görülmektedir.
Bu Galaktik Merkezden yayınlandığı gibi İlahi irade ile ahenkli hale gelmesini gösterir. Bu bizim ışığın yükselen yeni bir çağa girdiğimizi ve karanlık çağların çatışma ve anlaşmazlıklarının gölgesinden kurtulacağımız konusunda ısrar eden bugünün yeni ruhsal düşüşü, bir akort işlemi olabilir (?).
Yine de bazı küresel şok ve acı çekmeler yaşanacak olmalı. Sonucu en sonunda sadece iyilik için olabilir. İlahi iradeye karşı inançlı olmalıyız. Bu işlemde ve dünyanın şu anki halinin bizde yarattığı umutsuzluk olmamalı. Yine de çabucak çok daha fazla olumlu gelişmenin olacağı aydınlanma çağına teşrif edemeyiz. Tarihte bir kayma şu ana kadar fark edilen deneyimlenecek, karanlıktan ışığa ve bilinçliliğin yeni bir arayışına.
Eflatun gibi eski felsefecilerin hesaplarına göre, Atlantis’i yok eden su baskını ve bitmiş Buzul çağı İ.Ö. 9300 civarında (Eflatun’dan 5.000 yıl önce) oldu. Bu yaz gündönümü galaktik merkezle kesişim halindeyken, bugünün tam karşısındaki bir noktada oldu. Böyle yeni felaketler özellikle de ekosistemimizi altüst edip yok etmeye devam edersek gelmekte olan yüzyılda mümkündür. Evrensel güçlere daha fazla boyun eğme kültürümüz için iyi bir şey olacaktır. Biz evrensel yasalar altında yaşamaktayız, onlar çiğnendiğinde acı çekeriz. Eskilerin Tanrı önünde titremeleri ve onun affını dilemeleri sadece boş inanç değildi. Bu sadece küresel cezanın deneyimleriydi ki biz de bunu görebiliyoruz. Gezegenimize, doğamıza, diğer varlıklara ve ruhsal öğretilere saygı duymayı öğrenmedikçe tür olarak muazzam bir saflaştırmaya maruz kalabiliriz ki bu hiçbirimiz için hoş olmayacaktır.

Dr. David Frawley " Kahinlerin Astrolojisi" kitabından çevirimdir. Alıntı yapılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder